درباره بیسیم
بیسیم یک نوع رادیو میباشد، با این تفاوت که در رادیو تنها عمل دریافت فرکانس صورت میپذیرد، اما بیسیم عمل دریافت و ارسال فرکانس را انجام میدهد.
یک دستگاه بیسیم ( فرستنده/گیرنده )، این امکان را فراهم میکند تا بهرهبرداران بتوانند به راحتی برای مکالمه با یکدیگر در یک فرکانس ( کانال ) اقدام نمایند.
انواع بیسیم :
انواع مختلف بیسیمها عبارتند :
۱- بیسیم دستی ( بیسیم واکیتاکی – Walkie Talkie )
۲- بیسیم خودرویی
شایان ذکر است، بیسیم ها در دو مد دیجیتال و آنالوگ عرضه میگردد. بیسیم دیجیتال قابلیت پروگرام در دو مد آنالوگ و دیجیتال را دارد.
فرکانس دستگاه بیسیم :
فرکانسهای کاری دستگاههای بیسیم متفاوت میباشد، اما اغلب آنها در دو باند فرکانسی UHF و VHF به بازار عرضه میگردند. فرکانس بیسیمهای UHF از ۴۰۰ تا ۴۷۰ ( مگا هرتز ) و فرکانس بیسیمهای VHF از ۱۳۶ تا ۱۷۴ ( مگاهرتز ) میباشد.
برد دستگاه بیسیم :
برد دستگاه بیسیم مجاز ، به شرایط متعددی بستگی دارد که از مهمترین آنها میتوان به توان خروجی و شرایط محیطی محل مورد استفاده از بیسیم ( موانع و معارض – تداخل امواج و … ) نام برد .
درباره بیسیم میتوان به این موضوع اشاره کرد که بیسیم واکی تاکی به دو دسته بیسیم واکی تاکی مجاز و بیسیم واکی تاکی غیر مجاز تقسیم میگردد و برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص مقایسه بیسیم واکی تاکی مجاز و غیر مجاز کلیک نمایید.