
کلینیک نما طراحی و اجرای نما
Ott مجری تخصصی اجرای نماهای سیمانی ( کلاسیک و مدرن ) ، سطوح قوسی و یا اشکال خاص و منحصر به فرد با ۱۵ سال سابقه در صنعت ساختمان و پروژه های خاص عمرانی در ایران.
کلینیک نما طراحی و اجرای نما
طراحی و اجرای نمای سیمانی ( کلاسیک و مدرن )
از قبیل : آستر ، نرمه ، شسته ، چکشی ، رومی ، ستون و سر ستون ، لیسه ای ، اره ای ، تگری ، قلمدانی و …
سطوح قوسی شکل ، گنبد و خاص با قالب فلزی روفیکس
جهت دریافت اطلاعات بیشتر با شماره های ذیل تماس حاصل فرمایید :
خط ویژه ۲۰-۶۶۳۸۱۷۱۹-۰۲۱
لیست برخی از نمونه کارهای طراحی و اجرای نما :
برجهای پروژه خیام شهرک راه آهن به تعداد ۴ بلوک
برجهای پروژه قائم بنیاد شهید شهرک راه آهن به تعداد ۸ بلوک
برج پروژه مهتاب شهرک راه آهن میدان ساحل
برجهای پروژه آفتاب ۲۲ کارفرما مجلس شورای اسلامی واقع در کوهک
برج هواپیمایی ماهان اول اتوبان تهران – کرج
برج الوند شهرک ژاندارمری
برج البرز نیاوران
پروژه فاز شش دانشگاه شریف به تعداد ۶ بلوک وردآورد
دانشگاه آزاد اسلامی واحد هرمزگان
ساختمان جغرافیایی صنایع دفاع
پروژه پردیس ۲ واقع در جزیره کیش
هتل ارم واقع در جزیره کیش
ساختمان مرکزی اداره کشاورزی واقع در ولنجک
دفتر مرکزی زندان اوین
پروژه آشیانه مهرآباد شرکت خط هوایی ماهان
طراحی و اجرای نما
طراحی و اجرای نما توسط Ott با بهره گیری از مهندسان و طراحان متخصص
دانشنامه کلینیک نما طراحی و اجرای نما
در ساختمانسازی به سوی بیرونی یک ساختمان نما گفته میشود. در طراحی ساختمان ، طراحی و اجرای نما مهمترین. بخش به شمار میرود زیرا نما چارچوب کار برای بقیه اجزای ساختمان را مشخص میکند. بسیاری از نماها ارزش تاریخی دارند و در کشورهای گوناگون قوانین سختگیرانهای در مورد موضوع تغییر نما وجود دارد که برخی از اینن قوانین هر گونه دگرگونی در نماهای تاریخی را ممنوع میکند.
در معماری سنتی ایرانی، آرایشی که پس از پایان کار ساختمان بر آن بیفزایند. را آمود میگویند، مانند تزیین الحاقی، نماسازی سنگی یا آجری، کاشیکاری و گچبری.
پدیدار شناسی نمای ساختمانهای مسکونی
توقعات از نما به گفتهٔ هارالد دیلمان و همکارانش از نما چهار عملکرد انتظار میرود:حفاظت
ایجاد ارتباط
معرفی
جزیی از یک فضای شهرینمای سیمانی
نماهای سیمانی نیز انواع مختلفی دارد از قبیل تخته ماله، تگرگی، چکشی، سیمان شسته. و … که هر کدام با دانههای ماسه مختلف رنگی در محل ساخته میشود. چنانچه سدهای بزرگ با سیمان تخته ماله اندود کرد به واسطه نشستهای ساختمان ترکهای مویی در آن ایجاد میشود. برای جلوگیری از این کار بهتر است روی نما به فاصلههای حدود ۵/۱ تا ۲۲ متر خطوطی در جهتهای عمودی و افقی ایجاد نماییم تا از دیده شدن ترکهای احتمالی جلوگیری شود. در موقع سیمان کاری ابتدا زیر کار را سیمان معمولی و ماسه میپوشانند که به این لایه اصطلاحا آستر میگویند قبل از آستر کردن باید تمام سطح دیوار شمشه گیری بشود. آنگاه باید بین شمشهها را با ملات ماسه سیمان پر کرد. در طول سیمان کاری و همچنین تا چند روز بعد از آن باید حداقل روزی ۳ الی ۴ بار دیوار سیمان کاری شده را به وسیله آب مرطوب نمود. در غیر اینصورت ماسه سیمان مصرف شده به صورت پودر در آمده و با کوچکترین تماسی فرو خواهد ریخت. باید توجه نمود که کلیه مصالحی که با سیمان مصرف میشود از جمله سیمانکاری نما باید حداقل در حرارتهای ۴ الی ۵ درجه بالای صفر انجام شود تا از یخ زدن و فاسد شدن ملات جلوگیری شود. در کلیه نماسازیها بهتر است حداقل ۳۰ سانتیمتر پایین کار را یک رج سنگ رگی و یا سنگ پلاک کار گذاشته شود. زیرا این قسمت از نما همیشه با زمین و در نتیجه با عوامل جوی در تماس بوده و بهتر است از مصالح بهتری که در مقابل عوامل جوی مقاوم تر باشد استفاده نمود معمولا برای این ردیف از سنگهایی با رنگ تیره و سطح ناصاف استفاده میکنند مانند سنگهای دو تیشه و غیره.
نمای شیشه ای
استفاده از شیشه بعنوان یک متریال جزء لاینفک هر ساختمان محسوب می گردد. با ظهور شیشه های رفلکس استفاده از این نوع شیشه ها در نمای ساختمان های مرتفع و برجهاا امروزه بسیار متداول گشته است. استفاده از نماهای شیشه ای علاوه بر زیبائی امکان استفاده از حداکثر روشنایی روز را فراهم می نماید. همچنین استفاده از شیشه های ۲ یا ۳ جداره یک لایه عایق صوتی و حرارتی بسیار مناسب را ایجاد میکند. استفاده از این نماهای مدرن سبب گردیده که دتایل های نصب متفاوت نیز طراحی گردد که از آن جمله شیشه های فریم لس و نماهای لامل(Face Cap) می باشد. در نماهای فریم لس شیشه ای، قابهای آلومینیومی نگهدارنده شیشه (شیشه ها می توانند تکجداره و یا دوجداره باشند) بر روی یک فریم فولادی که از پروفیل هایی با سایزهای متفاوت ساخته شده نصب و فیکس می گردند. فواصل شیشه ها با یکدیگر چنان نزدیک بوده که فریم فولادی حائل قابهای آلومینیومی از نمای روبرو دیده نخواهد شد. مزیت های سیستم فریم لس Frame Less Systemظرافت دید فریم نگهدارنده شیشه از خارج
امکان بهره گیری از باز شو مخفی در نما
آسانی تعویض شیشه عدم انتقال تنش های سازه اصلی بنا بر شیشه
عملکرد مستقل هر یک از فریم ها در برابر زلزله
امکان استفاده از رنگهای متفاوت در نما
نمای گچی
متداول ترین نماهای مورد استفاده در ایران عبارت است از نمای آجری، نمای سنگی و نمای سیمانی ولی در بعضی از ساختمانها از نمای گچی استفاده مینمایند که به وسیله گچ بری و سر ستون سازی شکل زیبایی به نما میدهند با توجه به اینکه گچ از مصالحی است که در مقابل آب مقاومت نمینماید باید توجه نمود که برای نما سازی از گچ مخصوص که در مقابل آب مقاوم باشد استفاده نمایند.
ویژگی سنگهای مصنوعی
۱- تنوع در رنگ با قابلیت اجرای طرحهای مختلف و دلخواه
۲- سبک تر از سنگهای طبیعی و با وزن مخصوص ۱۱۰۰ تا ۱۳۰۰ کیلوگرم بر متر مکعب است که همین امر باعث وزن کمتر ساختمان و در نتیجه کاهش اثر زلزله بر ساختمان میشود.
۳- قابلیت جذب آب در حد صفر
۴- عدم محدودیت در ابعاد تولیدی با نصبی همانند سنگ طبیعی
۵- استقامت (کشش و فشار) بالاتر از سنگهای طبیعی
۶- اسکوب سرخود است. بدین معنی که برخلاف سنگهای طبیعی در اثر عوامل جوی و عدم چسبندگی به مرور زمان از بدنه ساختمان جدا نمیشود، از آشناترین معایب سنگ طبیعی، همین جداشدن تدریجی از بدنه ساختمان است.
۷- مقاومت بالا در برابر عوامل جوی
۸- استحکام و انسجام بالا
۹- تنوع پذیری بالا
۱۰- نصب راحت و بدون دردسر
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در رابطه با کلینیک نما طراحی و اجرای نما با شماره زیر تماس حاصل فرمایید :
خط ویژه ۶۶۳۸۴۰۲۲-۰۲۱